Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA KINE: Šandong konačno pobedio, fenjeraša

Počela je 28. runda Superlig Kine duelom između tima koji se bori za gornji deo tebe, i onog koji sasvim izvesno ispada iz elite.

Šandong je rezultatom 3:1 porazio Liaoning nakon nekoliko mečeva bez pobede.
Preko Tardelija je domaćin u 15. minutu stigao do prednosti, a već do kraja poluvremena se rezultat na semaforu još jednom promenio. Tada su igrači Lianoninga skrivili penal, a sa kreča je nemilosrdan bio Papis Sise.
Iako je imao vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od dva gola, Šandong je opet igrao agresivnije i gosti nikako nisu mogli da se konsoliduju. Ubrzo je rezultat bio i 3:0, nakon što je strelac prvog gola, Tardeli, veoma lepo proigrao Đin Đingdaa koji je samo minut pre toga ušao u igru.
Ona je Šandong smanjio tempo, pobeda je bila osigurana, a pad koncentracije je u trećem minutu nadoknade iskoristio Vang Hao koji je uspeo samo da ublaži poraz gostiju danas.
SUPERLIGA KINE, 28. kolo:
Petak:
Šandong Luneng – Liaoning 3:1 (2:0)
(Tardeli 15, Sise 38, Đin 61 – Vang 90+3)
Subota:
9.30 Janbian – Henan
13.35 Tjanđin Kvađijan – Hebei
Nedelja:
9.30 Čangčun Jatai – Đangsu Suning
13.35 Čongćing Lifan – Šangaj Šenhua
13.35 Gvangžu Evergrande – Gvižu Žičeng
13.35 Šangaj SIPG – Gvangžu R&F
13.35 Tjanđin Teda – Peking Guan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SUPERLIGA KINE: Šandong konačno pobedio, fenjeraša appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.