SUPERLIGA KINE: Gosti bez greške, lepi golovi Pata i Teveza

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA KINE: Gosti bez greške, lepi golovi Pata i Teveza

U šampionatu Kine su odigrane dve utakmice i viđeno je pet pogodaka.

Tjanđin je savladao Liaoning sa 2:1, dok je Šangaj rezultatom 2:0 porazio Janbian.
Blagu ulogu favorita je opravdao Tjanđin Kvanđijan, već od samog starta utakmice su gosti zaigrali bolje što se isplatilo u 24. minutu kada je Žang pronašao Ksingsana a on postigao prvi gol na utakmici. Do kraja poluvremena je Tjanđin preko Pata udvostručio prednost i to nekoliko momenata pred pauzu. Liaoning >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je uradilo ono što je trebalo, postigli su rani gol preko Žanga i imali više od pola sata do kraja utakmice da stignu do boda, ili čak sva tri, ali nisu uspeli više da ozbiljnije zaprete golmanu gostiju.
Skupo plaćeni tandem Šangaj Šenhue Guarin Tevez je danas na delu pokazao zbog čega vredi. Igrao se 13. minut kada je Fredi Guarin sjajno uposlio Karlosa Teveza, a Argentinac matirao golmana Čija za prednost gostiju. Usledio je period igre kada su domaći imali inicijativu, ali je to prekinutu novom sjajnom akcijom posle koje je Sao Junding drugi put zatresao mrežu Janbiana i postavio konačan rezultat meča.

SUPERLIGA KINE, 14. kolo:
Subota:
Liaoning – Tjanđin Kvanđijan 1:2 (0:2)
(Žang 55 – Li Ksingsan 24, Pato 45)
Janbian – Šangaj Šenhua 0:2 (0:1)
(Tevez 13, Sao Junding 69)
13.35 Čongćing Lifan – Čangčun Jatai
13.35 Šandong Luneng – Gvižu Žičeng
13.35 Tjanđin Teda – Gvangžu R&F
Nedelja:
13.35 Gvangžu – Hebei
13.35 Pangaj SIPG – Henan
Ponedeljak:
13.35 Peking Guoan – Đangsu Suning



Rezultati by SofaScore

The post SUPERLIGA KINE: Gosti bez greške, lepi golovi Pata i Teveza appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.