Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUJETNI: Igrači Reala sve glasniji protiv Beniteza

Da u Realu nešto ne funkcioniše kako bi trebalo bilo je jasno od samog početka sezone, a mediji već uveliko spekulišu da ne postoji dovoljno dobra hemija između trenera Beniteza i igrača.

Kako prenosi današnja Marka fudbaleri “kraljevskog kluba” sve češće pokazuju nezadovoljstvo Benitezovim radom i ističu kako u svlačionici i na terenu ne vlada dobra atmosfera, a pored toga nisu zadovoljni treninzima koje vodi Benitez.
Međutim, list dodaje da je dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << delom u pitanju i sujeta pošto je Benitez nedavno, posle meča protiv Atletika, javno kritikovao Serhija RRamosa zbog njegove slabije partije, a pored toga jednom prilikom na pitanje da li je Kristijano ronaldo najbolji igrač sa kojim je ikada radio odgovorio je odrečno.
The post SUJETNI: Igrači Reala sve glasniji protiv Beniteza appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.