SUD PRESUDIO: Poznati jugoslovenski bokser PROGLAŠEN KRIVIM za silovanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 14:55

SUD PRESUDIO: Poznati jugoslovenski bokser PROGLAŠEN KRIVIM za silovanje!

Skandal koji potresa region...

Bivši jugoslovenski bokser i nekadašnji saborski zastupnik HDZ-a, Damir Škaro proglašen je danas na Županijskom sudu u Velikoj Gorici krivim za polno uznemiravanje i silovanje bivše zaposlene u AK Siget, u kojem je bio šef.

Kako piše Index, prijavu protiv Škare za silovanje podnela je lekarka nakon što joj je zaposlena Autokluba Siget ispričala da ju je početkom avgusta 2019. godine seksualno napastovao u prostorijama autokluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žena je i svedočila, detaljno opisavši seksualno zlostavljanje.

Ispričala je da ju je Škaro desnom rukom uhvatio oko struka, nabio na sebe i levu ruku joj gurnuo u grudnjak. U jednom se trenutku, ispričala je, uspela je da se iščupa i rekla mu da stane. Ali je nije poslušao.

"Jednu ruku mi je stavio na leđa, a drugu mi je zavukao ispod haljine. Molila sam ga da prestane, a on je rekao da će raditi šta želi, da će me baciti na krevet u sobi i silovati", ispričala je žena.

Nije mogla da se oslobodi, a Škaro je tada počeo da joj gura ruku u polni organ, ispričala je. Dodala je da ju je nakon svega Škaro pokušao da natera da sedne i pitao je može li da joj se izvini, na šta mu je ona rekla da za to nema izvinjenja. Škarin prijatelj nudio joj je 80.000 evra da ćuti o svemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.