SUAREZ: Ne pada mi na pamet da se izvinjavam

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 17:44

SUAREZ: Ne pada mi na pamet da se izvinjavam

Urugvajac direktan.

Urugvajski reprezentativac Luis Suarez ponovio je da se neće izvinjavati zbog situacije sa Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, kada je na utakmici protiv Gane rukama zaustavio loptu da uđe u gol u poslednjim trenucima drugog produžetka.

Suarez je u poslednjim minutima drugog produžetka meča četvrtfinala SP pri rezultatu 1:1 nakon šuta Dominika Adije rukom izbacio loptu sa gol linije, posle čega je sudija dosudio penal i isključio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadača Urugvaja. Istorijsku pobedu Gani, ipak, nije doneo Gijan, pošto je sa bele tačke pogodio prečku. Fudbaleri Gane i Urugvaja ponovo će igrati u petak u 16 časova na SP u Kataru u meču trećeg kola grupe H.

- Neću da se izvinjavam zbog toga. Igrao sam rukom, ali nisam ja bio taj koji je promašio penal - rekao je Suarez.

Selekcija Urugvaja je tada prošla u polufinale nakon boljeg izvođenja penala.

- Prihvatio sam crveni karton, penal je dosuđen, ali nisam ja kriv što ga je fudbaler Gane promašio - dodao je Suarez.

Selekcija Urugvaja trenutno je poslednja u Grupi H sa jednim osvojenim bodom, koliko ima i Južna Koreja, Gana je druga sa tri, a Portugalija prva sa šest bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.