STOJKOVIĆ PROVOCIRAO RONALDA: Kristijano mu u tunelu ŠMEKERSKI ODGOVORIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:06

STOJKOVIĆ PROVOCIRAO RONALDA: Kristijano mu u tunelu ŠMEKERSKI ODGOVORIO (VIDEO)

Ima čime da se pohvali...

Fudbaleri Al Fejhe i Al Nasra odigrali su nerešeno 0:0 u 23. kolu lige Saudijske Arabije, a ovaj meč je bio posebno zanimljiv za ljude sa ovih prostora, pošto je bivši golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković "udario" na jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda.

Portugalac je počeo da melje sve pred sobom u Saudijskoj Arabiji i da postiže golove na sve moguće načine, a onda se pojavio Vladimir Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegov učinak na ovom meču izjednačio sa mizernim. Tako je prekinuo i niz portugalskog napadača koji je pogodio na prethodne četiri utakmice, a čak tri puta je bio i dvostruki strelac, računajući i mečeve reprezentacije.

Bivši reprezentativac ostvario je tri krucijalne odbrane i znatno doprineo tome da njegova ekipa osvoji veliki bod i udalji Al Nasr od potencijalnog osvajanja titule.

Posle jednog šuta Ronalda je ljubio loptu dok je gledao baš u pravcu Portugalca, koji nije mogao da sakrije frustracije zbog još jednog promašaja u nizu. Stojković je, inače, to često radio tokom karijere, pole mnogih sjajnih intervencija umeo je da poljubi loptu, što je sad učinio i pred Ronaldom.

تسديدة رونالدو#CristianoRonaldo #CR7 pic.twitter.com/Gz8Xio80oj

— CR7Media (@AlCR7Media) April 9, 2023

Na kraju meča, Ronaldo je skinuo traku i frustrirano otišao u tunel, ali je pokazao klasu kada se opet sreo sa Stojkovićem. Poželeo je naš bivši reprezentativac da fotografiše ćerku Saru sa Ronaldom, Portugalac je uslišio tu želju.

Iako se i po izrazu lica moglo videti koliko je bio raspoložen za tako nešto posle sušnog meča bez pogotka i bodova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.