STIŽU U LOŠEM RASPOLOŽENJU U BEOGRAD: Lajpcig VEZAO drugi poraz

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 19:07

STIŽU U LOŠEM RASPOLOŽENJU U BEOGRAD: Lajpcig VEZAO drugi poraz

Protiv Zvezde igraju u utorak.

Fudbaleri Lajpciga poraženi su u gostima od Majnca sa 2:0, u okviru 10. kola nemačke Bundeslige. Oni su tako vezali i drugi poraz u svim takmičenjima, nakon što su prethodno u Kupu izbačeni od Volfsburga (1:0).

Prvo je Li Đi-Sung pogodio u 76. minutu glavom, da bi potom, svega šest minuta kasnije prednost duplirao i Leandro Bareiro, koji je tako, ispostavilo se, postavio i konačan rezultat.

Lajpcig će  u utorak, 7. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novembra igrati u Beogradu od 21 čas protiv Crvene zvezde u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona i jasno je da dolaze u lošem raspoloženju.

BUNDESLIGA 10. kolo

Petak:

Darmštat – Bohum 1:2 (1:1)

Subota:

Keln – Augsburg 1:1 (1:1)

Frajburg – Borusija (M) 3:3 (1:3)

Hofenhajm – Bajer Leverkuzen 2:3 (0:2)

Majnc – RB Lajpcig 2:0 (0:0)

Union Berlin – Ajntraht Frankfurt 0:3 (0:2)

Borusija (D) – Bajern Minhen (18.30)

Nedelja:

Volfsburg – Verder Bremen (15.30)

Hajdenhajm – Štutgart (17.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.