STIŽU DOBRE VESTI: Igrači Valensije pred totalnim oporavkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽU DOBRE VESTI: Igrači Valensije pred totalnim oporavkom!

Izborili se.

Klub koji je najgore prošao u toku pandemije je Valensija. Navodno je trećina igrača i osoblja koji su bili tog 19. februara na utakmici sa Atalantom zaražena. Sada je španska "Marka" prenela da je 10 članova kluba sa "Mestalje" izlečeno, i da su na putu totalnog oporavka.

Valensija je sprovela sve neophodne mere, članovi kluba koji su bili zaraženi, među kojima su i fudbaleri Ezekijel Garaj, Hose Gaja i Elijakvim Mangala, oporavili su se od posledica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa ali je potrebno još neko vreme da bi to bilo potvrđeno.

Zaista sjajne vesti, sve je više pozitivnih naznaka da pandemija jenjava u Evropi i da joj se kraj nazire.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.