STIŽE PRIZNANJE: Ben u timu kola Lige Evrope (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 14:58

STIŽE PRIZNANJE: Ben u timu kola Lige Evrope (FOTO)

Bioje dvostruki strelac protiv Libereca.

Fantastična partija El Fardua Bena u pobedi Crvene zvezde od 5:1 protiv Slovana iz Libereca nije ostala nezapažena, a jedan od miljenika navijača izabran je u idealan tim kola Lige Evrope. Ben je svoje mesto zauzeo među trojicom napadača Mohamedom Eljunusijem iz Seltika i Elvisom Manuom iz Ludogoreca.

Osim što je postigao dva gola, Ben je imao i jednu asistenciju . Osim što je u timu nedelje, Ben je i u konkurenciji za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljeg igrača kola gde su mu konkurenti Malen iz PSV-a, Lendl iz Volfsbergera i Manu iz Ludogoreca.

🔥 Team of the Week 🔥

©️ Who would you pick as captain? @fedexeurope | #UELTOTW | #UELFPZ | #UEL

— UEFA Europa League (@EuropaLeague) October 30, 2020

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Uz Bena, u idealnom timu drugog kola Lige Evrope u formaciji 4-3-3 nalaze se Busato (CSKA Sofija), Dalot (Milan), Želena (Antverpen), Gregersen (Molde), Barišić (Rendžers), Pici (Benfika), Lendl (Volfzberger), Vilok (Arsenal), Ben (Crvena zvezda), Manu (Ludogorec), Eljunusi (Seltik).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.