STIŽE NOVI TRENER: Zbog rata se vraća u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 16:23

STIŽE NOVI TRENER: Zbog rata se vraća u Srbiju

Formalnosti su preostale do promocije.

Nenad Peruničić je samo kratkoročno rešenje na klupi rukometnog kluba Crvena zvezda. Mesto trenera bi trebao da preuzme Nedeljko Matić, ukoliko se reši sva papirologija sa izraelskim Ašdodom.

Nekadašnji trener PKB-a, Novog Pazara, Metaloplastike, Kikinde, te izraelskih Hercelije, Makabi Tel Aviva i Haopel Ašdoda sa kojim još ima važeći ugovor, mogao bi kroz nekoliko kola da zvanično preuzme crveno-bele.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opet, dva dana posle poraza u večitom derbiju, ukupno četvrtog od početka sezone, odlučila da smeni trenera Antona Bukilića i direktor Nenad Peruničić je morao da uskoči za nekoliko utakmica, ali dugoročnije je traženo drugo rešenje, pa je klupa ponuđena iskusnom Matiću.

On je letos preuzeo osvajača Kupa Izraela i prošlogodišnjeg šampiona, ali su u toj zemlji trenutno takmičenja prekinuta do daljnjeg zbog ratnog stanja i pitanje je kad će biti nastavljen

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.