STIV KER GLEDAO MEČ IZ ARENE: Shvatili smo šta je Deki značio zemljacima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 09:54

STIV KER GLEDAO MEČ IZ ARENE: Shvatili smo šta je Deki značio zemljacima (VIDEO)

Trener Golden Stejta izašao pred novinare u majici sa natpisom "Brate"

Dani prolaze, ali se u Golden Stejtu još uvek nisu opravili od velikog gubitka, iznenadne i prerane smrti Dejana Milojevića. Odlazak Dekija kako su ga zvali Voriorsi najteže je pao glavnom treneru Stivu Keru koji u poslednjem obračanju novinarima izašao u majici na kojoj je pisalo "Brate".

- Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubav - istakao je trener Ratnika.

Steve Kerr speaks on Dejan Milojevic’s passing. He’s wearing a shirt that says ‘brate’ which is Serbian for ‘brother’ pic.twitter.com/23PtfCpJ5a

— Shayna Rubin (@ShaynaRubin) January 22, 2024

Ker je otkrio da su svi u Golden Stejut gledali utakimicu iz Arene između Partuizana i Mege koja je bila posvećena Dejanu Milojeviću.

- Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice.  Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli… Ovo je bilo razarajuće za nas -- emotivno je priznai Stiv Ker.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.