STIGLO POJAČANJE U MEGU: Povratak starog znanca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 13:28

STIGLO POJAČANJE U MEGU: Povratak starog znanca (FOTO)

Prethodne dve godine proveo u Nemačkoj.

Ekipa Mega Sokerbeta odlično je počela sezonu u ABA i trenutno je na skoru od tri pobede i jednog poraza, a i taj jedan neuspeh je došao u sudaru sa Crvenom zvezdom koja je među najvećim favoritima za osvajanje regionalnog takmičenja.

Kako bi mlada ekipa trenera Vlade Jovanovića zadržala dobar ritam i nastavila sa odličnim rezultatima, odlučeno je da se dovede pojačanje.

Jovan Novak, top assistant of German >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << league last season, is the new player of Mega Soccer Bet!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) October 30, 2020

U Megu je stigao Jovan Novak, svojevremeno jedan od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji, a vest je potvrdio i menadžer Miodrag Ražnatović. Novaku je ovo povratak u Megu za koju je igrao u sezoni 2016/2017, a prethodne dve godine je proveo u Nemačkoj kao član Miteldojčera.

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Novak je profesionalnu karijeru počeo u redovima Vršca, a igrao je i za Radnički iz Kragujevca, da bi potom otišao u Poljsku u redove Turova. Potom je nosio dres Metalca, još jednog poljskog kluba Dabrove Gornice pre nego što je otišao u Miteldojčer.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.