STIGLO NOVO SAOPŠTENJE: Doneta je konačna ODLUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 18:34

STIGLO NOVO SAOPŠTENJE: Doneta je konačna ODLUKA!

To se čekalo.

Istog dana kada je Evroliga objavila da će se takmičenje završiti tako što će sve ekipe koje igraju u najelitnijem rangu biti smeštene u jedan grad, oglasila se i ACB liga o nastavku trke.

Čelnici španske košarke doneli su odluku o novom odlaganju. Prethodno je na snazi bilo rešenje da povratak na teren bude 24. aprila, ali su danas odlučili da je taj termin nerealan.

Takmičenje se ponovo odložilo, a povratak neće uslediti zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve većeg uticaja pandemije korona virusa ovoj državi. Španija je jedna od žarišta virusa COVID-19, dok je predsednik lige Antonio Martin saopštio i da saoseća veliku bol zbog pandemije.

Do prekida takmičenja, na tabeli ACB lige vodila je Barselona sa skorom 19-4, ispred Reala koji je imao pobedu manje i poraz više od najvećeg rivala.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.