STIGLE NOVE INFORMACIJE: Poznato zdravstveno stanje Milorada Vučelića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 20:06

STIGLE NOVE INFORMACIJE: Poznato zdravstveno stanje Milorada Vučelića!

Predsednik Partizana oporavlja se od korona virusa.

Posle sumorne prethodne nedelje, napokon su i lepe vesti stigle u Humsku.

Najzanimljiviji meč ovog kola Lige Evrope igra se večeras od 21.00 u Baskiji, gde Sosijedad čeka Napoli. Biće to sudar dve kvalitetne ekipe, a koliko je neizvesno pokazuju kvote - i na keca i na dvojku kvota je 2,75, a na iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Sosijedad - Napoli.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić dobio je konačno negativan test na korona virus i uskoro se očekuje da napusti bolnicu.

Milorad Vučelić je negativan na korona virus, skinut je sa respiratora i okvirno za nedelju dana biće spreman za izlazak iz bolnice, više nije životno ugrožen. Sport je zabava, a život je život, pa mora da se zna šta je najvažnije, za sva neslaganja oko lopte ima vremena. 🙏🏻🔥💪🏻 pic.twitter.com/Knfkz8tERZ

— Željko Pantić (@ZeljkoPanticDCC) October 28, 2020

Prvi čovek kluba iz Humske je posle nekoliko nedelja borbe skinut sa respiratora i njegovo stanje je sada stabilno.

Podsetimo, pre više od 20 dana Vučelić je primljen u bolnicu ''Dragiša Mišović'', zbog blaže upale pluća, ali je samo nekoliko dana kasnije prebačen na KBC Karaburma, pošto je utvrđeno da je zaražen korona virusom.

Obzirom da mu se stanje pogršalo, ubrzo je priključen na respirator, a prema nekim nezvaničnim informacijama bio je i u komi, ali sada je dosta bolje i samo je pitanje trenutka kada će biti pušten na kućno lečenje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREBAČEN NA VMA: Nove informacije o zdravstvenom stanju Milorada Vučelića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 11:28

Predsednik crno-belih se oporavlja od korona virusa...Predsednik Partizana Milorad Vučelić uspešno se oporavlja od korona virusa...Prvi čovek kluba iz Humske prethodnih sedam dana nije bio na respiratoru, a konačno je dobio i negativan nalaz na koronu, pa je sa VMC Karaburma premešten na VMA,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.