STIGAO SAM KUĆI: VRATIO se Leonardo, odmah se priključio pripremama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 10:20

STIGAO SAM KUĆI: VRATIO se Leonardo, odmah se priključio pripremama (FOTO)

Vreme je za akciju.

Brazilski fudbaler Leonardo objavio je na Instagramu da je stigao u Ujedinjene Arapske Emirate.

Nekadašnji igrač Partizana je stigao u Dubai i odmah je otišao na stadion Al Ahlija, kluba čiji dres nosi od prošlog leta.

Brazilac se priključio pripremama ekipi za nastavak takmičenja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prvenstvo je prekinuto zbog pandemije koronavirusa sredinom marta, a do tada je odigrano 19 kola i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Al Ahli je bio ubedljivo prvi na tabeli.

Junajted i Čelsi vode veliku bitku za Ligu šampiona u Premijer ligi, a danas (19.00) se sastaju i u polufinalu FA kupa na Vembliju. I jednima i drugima je to jedina prilika za trofej ove sezone (mada je Junajted još u igri u Ligi Evrope). Kec je 2,55, iks 3,20, a dvojka 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Čelsi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.