STEFANOVIĆ: Trudićemo se da se fokusiramo na utakmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 21:40

STEFANOVIĆ: Trudićemo se da se fokusiramo na utakmicu

Drugi meče četvrtfinalne serije na programu je u Železniku.

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Cedevita Olimpijom da će njegov tim u subotu pokušati da bude fokusiran samo na utakmicu.

- U situaciji kakva je u zemlji, sigurno da nije lako razmišljati samo o košarci, ali potrudićemo se da budemo maksimalno fokusirani na samu utakmicu. Cedevita je svoj kvalitet pokazala u prvom meču serije – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Stefanović.

- Verujem da su moji momci sposobni da odigraju bolju utakmicu nego u Ljubljani, da ispravimo greške koje smo tamo pravili i da vidimo za šta će nam to biti dovoljno - istakao je Stefanović.

Košarkaši FMP-a u subotu od 20 časova dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u drugoj utakmici četvrtfinala ABA lige.

Slovenački tim vodi u seriji sa 1-0, pošto su u prvoj utakmici bili bolji rezultatom 87:77.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.