STANOJEVIĆ OTVOREN: Otkrio KO startuje protiv Flore

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 17:01

STANOJEVIĆ OTVOREN: Otkrio KO startuje protiv Flore

Iznenađenje u sastavu.

Među mnogim temama, o kojima je odgovorao na pitanja navijača, trener Partizana Aleksandar Stanojević se dotakao i individualnog učinka svojih igrača.

-Mladi igrači variraju. Ja sam s Jovicem pričao pred prošlu utakmicu. Rekao sam mu da su sad veća očekivanja i da mora toga da bude svestan. Ušao je, namestio dva gola. Biće on dobar, karakter je.

Zadovoljan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanojević svojim opcijama na poziciji desnog beka.

-Miljković. Prošle godine smo primili najmanje golova u ligi, sad takođe. On mnogo donosi u defanzivi. Popravio je ofanzivu. A po njegovoj strani ne može da se prođe. Živković je u sjajnoj formi. Ranije sam bio 80% Miljković, sad su 50:50. Živković se izborio, sad će da startuje protiv Flore. U narednom periodu ko se dokaže, taj će igrati. A Miletića ne vidim na toj poziciji, on će igrati na štoperu. Dobro je odigrao u Lučanima i biće sve bolji.

Pričao je trener i o Štuliću i Milovanoviću.

-Ja sam rekao Štulicu da nije iskoristio šansu. Imao je dosta šansi prošle godine, nismo imali napadača, a on to nije iskoristio. Milovanović je bio sjajan letos, ali nevolja s mladim igračima jes što čas igraju, čas ne i teško je imati kontinuitet.

Crno-beli u četvrtak dočekuju estonsku Flore od 18:45 na stadionu JNA.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.