STANOJEVIĆ GOVORIO O POPOVIĆU: Hteo sam da ga sklonim, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2022, 17:03

STANOJEVIĆ GOVORIO O POPOVIĆU: Hteo sam da ga sklonim, ali...

Bio je u dilemi.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o mogućnosti da na sledećem meču protiv Mladosti iz Lučana na golu ne bude Aleksandar Popović.

- Planirao sam da sutra brani Neca (Nemanja Stevanović), ali sam odustao od te ideje, jer znam da bi se to protumačilo loše. Pop ima puno poverenje, on je reprezentativni kalibar, mnogo puta nam je pomogao - stao je uz mladog golmana Aleksandar Stanojević.

- Nije to samo ta njegova situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju. Imate prvo centaršut, pa situaciju pre centaršuta, i šut u gol, i onda tek imate reakciju golmana. Sve su to vezane reakcije. Dečko ima 22 godine, sjajan je golman, i nemam nikakvu dilema oko njega. Braniće baš iz tog razloga što ste rekli, da to ne bi neko protumačio na ovaj ili onaj način. Braniće. Inače sam stvarno hteo Necu da stavim, ali će Neca braniti u Subotici, hoću i njemu da dam tu minutažu - poručio je Stanojević.

Meč je protiv Mladosti se igra u četvrtak od 17:05 u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.