STANKOVIĆU SE VRATIO OSMEH NA LICE: Zvezda dobila najveće moguće POJAČANJE pred Liberec

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 14:55

STANKOVIĆU SE VRATIO OSMEH NA LICE: Zvezda dobila najveće moguće POJAČANJE pred Liberec

Česi u četvrtak na Marakani.

Posle Mirka Ivanića i Gelor Kanga se oporavio od korona virusa, dobio negativan nalaz i vratio se u trenažni proces, saopštili iz Crvene zvezde.

Kanga je dobio negativan nalaz testa na korona virus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Crveno-beli su pomno pratili Kangino stanje i svakodnevno komunicirali sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vreme proveo u izolaciji.

Crvena zvezda vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih.

Partizanu je uvek gostovanje Radničkom u Nišu teško, a danas od 17.00 crno-beli igraju baš na Čairu. Kvota na dvojku je 1,82, dok je dupla šansa 1X 1,99. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZZRT za Radnički Niš - Partizan.

Crveno-bele u četvrtak očekuje okršaj u 2. kolu grupne faze Lige Evrope protiv ekipe Slovana iz Libereca na stadionu “Rajko Mitić”.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.