STANKOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Zvezda sa šest PROMENA napada Građevinare! Iznenađenje u NAPADU (SASTAV)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 15:38

STANKOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Zvezda sa šest PROMENA napada Građevinare! Iznenađenje u NAPADU (SASTAV)

Crveno-beli apsolutni favoriti.

Crvena zvezda će protiv Rada pokušati da upiše četvrtu uzastopnu pobedu, odnosno, 14. trijumf od starta nove sezone.

Zvezda je u transu – pao je Gent usred Belgije, obezbeđeno je evropsko proleće, i Rad, jedna od najslabijih ekipa u Superligi, večeras (19.00) na Marakani nema čemu da se nada. Kvota na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Zvezde je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda – Rad. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Izabranici Dejana Stankovića su aspolutni favoriti pred dolazak Rada, koji se nalazi u grupi najugroženijih klubova na tabeli Superlige Srbije.

Sa druge strane, crveno-beli na krilima sjajne igre i pobede u Gentu dočekuju Građevinare, sa željom da nastave sjajan niz.

Za razliku od meča u Belgiji, koja je tim sa Marakane dovela gotovo do plasmana u drugu rundu Lige Evrope, šef stručnog štaba srpskog šampiona odlučio je da odmori neke igrače i šansu ukaže onima sa manjom minutažom.

Састав Црвене звезде

Posted by RedStar Belgrade on Недеља, 29. новембар 2020.

Naime, Stanković za duel sa Radom napravio čak šest promena, pa su zasluženi odmor dobili: Nemanja Milunović, Njegoš Petrović, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Mirko Ivanić i Dijego Falćineli.

Tako će Crvena zvezda klubu sa Banjice suprostaviti sledeću jedanaestoricu: Borjan - Degenek, Pavkov, Eraković, Gajić - Sanogo, Nikolić - Gavrić, Spiridonović - Pavkov, Boaći.

Priliku da zaigraju u tandemu od prvog minuta dobiće "zaboravljeni" Ričmond Boaći i junak istorijske pobede nad Liverpulom Milan Pavkov. Talentovani Strahinja Eraković je opet u startnoj postavi, kao i Seku Sanogo, Željko Gavrić i Srđan Spiridonović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.