STANKOVIĆ POTPISAO ZA INTER: Mladi fudbaler kernuo stopama oca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 22:05

STANKOVIĆ POTPISAO ZA INTER: Mladi fudbaler kernuo stopama oca!

Odmah u redove velikana...

Omladinski reprezentativac Srbije Aleksandar Stanković stavio je paraf na novi ugovor sa Interom. Italijanski gigant je objavio da je Stanković, zajedno sa klasićem Đakomom Stabileom, da ih je "blindirao" na duže staze.

Nisu objavljeni detalji nove saradnje dvojice 18-godišnjaka, osim da su u pitanju višegodišnji ugovori. Stabile i Stanković su najbolji igrači Primavara tima Kristijana Kivua, bivšeg asa Intera.

Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tako krenuo stoapama oca Dejana u Interu, očekuje se da dobije šansu u prvom timu Neroazura kada dođe pravo vreme. Rođen je u Milanu, nešto više od godinu dana otkad je njegov proslavljeni otac prešao u Inter iz Lacija.

Aleksandar Stankovic e Giacomo Stabile ancora in nerazzurro ⚫🔵#ForzaInter

— Inter (@Inter) September 29, 2023

Devet godina je proveo na "Meaci", osvojio sve što je mogao, pre nego što je okačio kopačke o klin. Dugo je razmišljao šta posle igračke karijere, bio je funkcioner, a potom i trener u Crvenoj zvezdi, Sampdoriji i sada Ferencvarošu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Interu se osladilo sa Dejanom, pa bi isto da ponove sa Aleksandrom Stankovićem!

Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2023, 06:34

Zanimljiva vest stiže iz Italije, gde je mladi srpski talenat, Aleksandar Stanković, stavio potpis na produžetak ugovora sa italijanskim – Interom! Ovaj ugovor označava još jedan ključni korak u karijeri omladinskog reprezentativca Srbije, čija sudbina se sada čvrsto prepliće sa sudbinom ovog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.