STANKOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU? Posle OVIH reči sve je JASNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 21:12

STANKOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU? Posle OVIH reči sve je JASNO

Zvezda je osovjila 31. titulu šampiona države.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je na TV Pink i morao je da odgovori na pitanje da li Dejan Stanković ostati u Zvezdi na duži rok.

- Dejan Stanković ima čvrst ugovor sa Zvezdom, mi smo prezadovoljni kako sve to funkcioniše. Možda je na početku bilo nekog skepticizma kada je dolazio, jer je početnik, nije ali stvarno iz dana u dan sam sve zadovoljniji kao funkcioniše, kako se ponaša na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu, kako vodi ekipu i mislim da će biti veliki trener. Ali, pre nego što dođe u Italiju, ima on još dosta stvari da uradi sa Zvezdom - rekao je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde će predstojećeg vikenda, posle skoro tri meseca pauze, igrati na stadionu "Rajko Mitić" i to pred navijačima.

- Velika je stvar što je Vlada Srbije donela mere da se od danas dozvoljava prisustvo publike. Poštovaćemo restrikciju, razmak mora da bude metar i svaka druga stolica moraće da bude slobodna. Prava proslava biće 20. juna, kada ćemo dobiti pehar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.