STANKOVIĆ MOŽE DA RAČUNA NA NJEGA: Poznato u kakvom je stanju Katai!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 12:36

STANKOVIĆ MOŽE DA RAČUNA NA NJEGA: Poznato u kakvom je stanju Katai!

U samom finišu sezone.

Ono što je u poslednje vreme zabrinjavalo navijače Crvene zvezde su svakako česti izostanci Aleksandra Kataija. Popularni Magiko je, podsetimo se, je u polufinalu Kupa Srbije u meču sa Radnikom napustio teren posle samo desetak minuta igre u drugom poluvremenu. Ponovo se povelo pitanje da li je u pitnaju problem sa imunitetom, zbog kojeg je jedan od najboljih igrača crveno-belih pauzirao čak tri meseca.

U pitanju je, kako saznaje MaxBet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sport, zadnja loža.

Naime, postoji mala ruptura što je ustanovljeno dodatnim pregledima, ali ono što je dobro je da se oporavak od tri nedelje se polako bliži kraju.

Trener Dejan Stanković ne želi ništa da rizikuje, a izvesno je da od narednog vikenda Katai bude starter i hvata zalet za finale Kupa, koje se igra 25. maja gde bi Zvezda sa Kataijem bila dodatno pojačana, ukoliko oporavak teče u dobrom toku.

Sledeći meč Crvena zvezda igra u nedelju kada će na svom stadionu dočekati ekipu Zlatibora.

Zvezda ima šansu da danas (18.30) obezbedi plasman u finale plej-ofa ABA lige, ali mora kao gost da savlada Igokeu, koja ju je često mučila ove sezone. Kvota na dvojku je 1,55, dok je kec 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Igokea - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.