STANKOVIĆ DRŽAO PREDAVANJE SVOJIM ŠTOPERIMA: Moramo biti realni, glava polako popušta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 21:05

STANKOVIĆ DRŽAO PREDAVANJE SVOJIM ŠTOPERIMA: Moramo biti realni, glava polako popušta

Trijumf u 36. kolu Superlige Srbije.

Crvena zvezda je sa ubedljivih 6:1 (0:1) savladala Zlatibor i tako pokazala da je remi sa Radom bio samo loš dan šampiona Srbije. Svoje utiske nakon trijumfa na Marakani izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Popularni Mister, koji je svojim štoperima držao pravo malo predavanje nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, zadovoljan je bio drugim poluvremenom u kojem su njegovi izabranici postigli svih šest pogodaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Neka vam kažu moji fudbaleri šta sam rekao na pauzi. Ponavljam po ko zna koji put, kada nosiš ovaj dres ne možeš biti ležeran. Prezadovoljan sam drugim poluvremenom, tako treba da igramo, na gol više. Ali moramo biti realni, ne mogu da tražim nešto više od njih, glava polako popušta - rekao je Stanković, a zatim dodao:

- Moramo da se trudimo da izledamo uvek kao u večerašnjem drugom poluvremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.