ŠTA TI DEČKO RADIŠ? Pogba odbio godišnju platu od 100 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 15:48

ŠTA TI DEČKO RADIŠ? Pogba odbio godišnju platu od 100 miliona evra

Ostaje u Juventusu.

Klubovi iz Saudijske Arabije nastavljuju da se razbacuju lovom i šalju nepirstojne pondue najvećim svetskim zvezdama. Tako je Pol Pogba dobio pinudu Al Itihada da pređe u njihove redove za godišnju platu od 100 miliona evra.

Međutim, "Ekip" javlja da je Pogba odbio ponudu već želi da se oduži Juventusu za propuštenu sezinu. Francuz je odigrao za tim iz Torina samo 161 minut na osam utakmica prošle sezone zbog problema sa povredama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />🚨 Juventus are willing to sell Paul Pogba this summer for just €10M.

(Source: @Gazzetta_it)

Anto Dusan Vlahovic Next Rated Tottenham Pogba Peruzzi Rookie of the Year Spurs MURIC #Deadpool3 Sam Kerr Next Rated Sam Smith Jide Kosoko IT IS DONE Peter Obi pic.twitter.com/z0KgFL61K4

— Naija NEST (@Naijanest) July 11, 2023

U "Staru damu" se vratio prošlog leta iz Mančester junajteda.

U Juventusu želi da ostane i kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji Francuske za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.