ŠTA SE DEŠAVA SA NJIM: Novi NEOZBILJAN potez Pola Pogbe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE DEŠAVA SA NJIM: Novi NEOZBILJAN potez Pola Pogbe (FOTO)

Ne prestaje da krši pravila.

Kontroverzni fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba, zakasnio je na avion u kojem su se njegovi saigrači i stručni štab Mančester junajteda vraćali za Englesku iz Torina sa utakmice protiv Juventusa u Ligi šampiona.

Ligue des champions: Paul Pogba est rentré avec les supporters anglais après Juventus-Manchester United https://t.co/7IPJseN7OY

— Sudpresse (@sudpresseonline) November 8, 2018

Fudbaler koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovao u akciji kod pobedonosnog gola "crvenih đavola" zadržao se duže nego što je trebalo na doping kontroli, pa je povratak u Englesku morao da iskoristi sa navijačima, koji  mu nisu pravili problem, bez obzira na to što mu partije nisu na visokom nivou.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.