ŠTA JE SAD OVO? Denver želi da Jokić igra za Srbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 10:02

ŠTA JE SAD OVO? Denver želi da Jokić igra za Srbiju (VIDEO)

Srbin glavna tema u Koloradu.

Odluka Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju na predstojećim Igrama u Tokiju pokrenula je lavinu komentara. Većina osuđeje odluku najboljeg NBA igrača, dok ostali opravdavaju što je rešio da ovo leti posveti sebi i porodicu.

Preovlađaivalo je mišljenje da su na odluku Jokića uticali čelnici Denvera, međutim ubrzo je stigao demanti iz Kolorada. Predsednik košarkaških operacija Nagetsa Tim Koneli odgovarao na pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkih novinara o ovoj, ali i sledećoj sezoni.

Naravno glavna tema bio je Nikola Jokić.

- Problem je što Nikola hoće da igra svaki meč, a i što bismo mi voleli da je on stalno na terenu (smeh), a teško je napraviti dobru ravnotežu... Međutim, dve stvari su potpuno jasne - mi kao Nagetsi želimo da naši igrači budu u prilici da igraju za nacionalne selekcije, a druga je - pričaćemo sa Džokerom da se ubuduće odmara (preskače određene NBA mečeve) - započeo je prvi čovek ekipe iz Kolorada.

"I don’t know how anybody would not want to play with Nikola."

Watch Tim Connelly's full press conference ⬇️#MileHighBasketball

— Denver Nuggets (@nuggets) June 18, 2021

Osvrnu se Konoli i na Olimpijske igre.

Nemačka je u problemu. Izgubila je od Francuske, a danas (18.00) igra protiv naoštrenih Portugalaca, predvođenih Kristijanom Ronaldom. Kvota na Portugal je 2,90, na iks 3,25, na dvojku 2,50, a na GG3+ 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Nemačka.

- Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali, uz to, takođe i razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka... Ova sezona je bila na poseban način komplikovana - istakao je Tim Koneli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.