ŠTA JE S MOZGOM: Rondo nije igrao, ali je pokušao da uradi nešto MNOGO RUŽNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE S MOZGOM: Rondo nije igrao, ali je pokušao da uradi nešto MNOGO RUŽNO (VIDEO)

Čikago Bulsi poraženi u trećem meču plej-ofa.

Čikago Bulsi bez Radžona Ronda nisu ličili na sebe posle dvostrukog brejka u Bostonu. Poraženi su noćas ubedljivo od Seltiksa, a rival je smanjio na 2:1 u seriji.

NBA: Boston vratio brejk, neverovatni Vestbruk (VIDEO+FOTO)

EVROLIGA: Kralj na KOLENIMA, Turci ŠOKIRALI crveno-bele! (FOTO)

Čikagu će biti teško, pokazalo se da bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog ćudljivog pleja imaju dosta problema u napadu. Rondo je u odelu sedeo na klupi, nikako nije mogao da pomogne. Ili su barem to svi mislili. Međutim, onda mu je na pamet pala ideja koja će obići svet. Prilikom jednog napada, probao je da saplete rivala.

ZAVISNOST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Srbi se CINKARALI u Evroligi, POGLEDAJTE ko je koga OPTUŽIO (FOTO)

Rajon Rondo is sidelined with a thumb injury, but his legs seem to be working fine 🤔 pic.twitter.com/RLukiBAFuC

— Bleacher Report (@BleacherReport) April 22, 2017

 - Kada povredite koleno neki put u karijeri i imate operaciju, onda stalno morate da ga istežete, to svi znaju - komentarisao je Radžon ovaj potez, ali je izgleda zaboravio da je povredio prst, a ne koleno

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rondo sa klupe pokušao da saplete Kraudera?

Izvor: B92, 22.Apr.2017

Plejmejker Čikago Bulsa Radžon Rondo, ispravio je i podigao nogu dok je pored klupe njegove ekipe protrčavao Džej Krauder, krilo Boston Seltiksa. Plej Bulsa je u tom trenutku sedeo na klupi. Na pitanje novinara da li je to uradio namerno, Rondo je rekao da se istezao.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.