ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Ben u društvu sa Salahom i Obemejangom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 20:41

ŠTA ĆE REĆI DELIJE: Ben u društvu sa Salahom i Obemejangom

Najbolji strelac crveno-belih.

El Fardu Ben je bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u protekloj sezoni. Bio je najstandardniji prvotimac, i dokazao kolika je bila greška što nije bio registrovan za grupnu fazu Lige šampiona.

Greška je ispravljena potpisivinjem novog ugovora. Ben je u Superligi Srbije postigao 13 golova, i bio je najbolji strelac tima.

Juventus ima četiri boda prednosti nad Lacijem i u seriji je od pet pobeda. Šesta u nizu vredna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kvote 1,45. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za meč Đenova – Juventus.

Taj broj pogodaka doneo mu je laskavo priznanje jer je među 10 najvoljih strelaca u evropskim ligama koji su sa afričkog kontinenta. Društvo mu je više nego izabrano.

Prvi na listi je Patson Daka iz Salcburga, koji je dao 24 gola na 28 utakmica za šampiona Austrije. Iza njega je as Jang Bojsa Žan Pjer Ensame, koji je na 24 utakmice postigao 23 gola.

Slede redom Papis Sise iz Alanjaspora, Djemersi Embokani iz Antverpena, Jusef el Arabi. Tu su još i Mohamed Salah (Liverpul), Pjer Emerik Obamejang (Arsenal), Siril Desers (Herakles), Sadio Mane (Liverpul) i El Fardu Ben.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.