ŠRUDER OTKRIO: Pala opklada sa srpskim trenerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 13:26

ŠRUDER OTKRIO: Pala opklada sa srpskim trenerom

Imaju redovan kontakt.

Prva zvezda reprezentacije Nemačke Denis Šruder sutra će biti među najopasnijim igračima Pancera u finalu Svetskog prvenstva protiv Srbije. Šruder meidjima otkrio da ima redovan kontakt sa novim trenerom Toronta Darkom Rajakoviće.

Šruder je u julu potpisao dvogodišnji ugovor sa Reptorsima, a sa Rajakovićem je sarađivao i dve godine u Oklahoma Siti Tanderima. Otkrio je plejmejker Nemačke da mu Rajaković šalje poruku pred svaki meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da mu poželi sreću, ali da je poruka pred meč sa Srbijom drugačija.

 - Pred svaku utakmicu mi pošalje poruku, poželi mi sreću, sad mi je poslao da odigram dobro ali da Srbija pobedi - rekao je Šruder i spomenuo opkladu sa Rajakovićem u vezi finala. - Kladili smo se i videćemo šta će se desiti sutra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.