SRPSKO VEČE U RIMU! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKO VEČE U RIMU! (video)

Lak četvorica srpskih internacionalaca večeras na terenu u duelu Lacija i Đenove u Kupu Italije. Dvojica od njih postigli golove!

Fudbaleri Lacija i Đenove večeras odigrali veoma zanimljiv meč u osmini finala Kupa Italije, a Rimljani su slavili sa 4:2.

Rimljani su sjajno počeli, i to zahvaljujući našem Filipu Đorđeviću, koji je svojim golom u 20. minutu ''načeo'' goste.

Osam minuta kasnije domaći su iznudili i penal koji, međutim, Anderson >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije pretvorio u gol.

Ipak, već u 31. minutu bilo je 2:0 za Lacio, a strelac je bio defanzivac Hedt.

Ali, u finišu prvog poluvremena, gosti su anulirali vođstvo Rimljana golovima Pinilje u 41. i Pandeva u 45. minutu.

A u nastavku, priliku da zaigra u ekipi Lacija dobio je i Sergej Milinković Savić, kod gostiju Nikola Ninković, uz Darka Lazovića koji je od prvog minuta bio u timu Đenove.

Popularni SMS je ušao u igru u 58. minutu, a već u 70. je preciznim udarcem iskosa sa desne strane postigao gol za novo vođstvo Lacija - 3:2. Podsetimo, Milinković Savić je bio strelac i protiv Atalante proteklog vikenda u Seriji A.

Samo pet minuta kasnije, Imobile je povisio na 4:2 i postalo je je jasno ko će na megdan Interu u četvrtfinalu.

Tim rezultatom je i završen duel u Rimu, a  golove pogledajte OVDE.

Ranije večeras, Ćezena je kao gost iznenadila Sasuolo i slavila rezultatom 2:1. Ćezena će u četvrtfinalu na boljeg iz sutrašnjeg duela Rome i Sampdorije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SRPSKI DERBI U RIMU: Đorđević i Milinković-Savić doneli pobedu Laciju protiv Đenove

Izvor: Kurir, 18.Jan.2017

...Za domaćine na rimskom "Olimpiku" igrala su dvojica srpskih internacionalaca, Filip Đorđević i Sergej Milinković-Savić, i obojica su se upisala u strelce Za goste je ceo meč odigrao Darko Lazović..Lacio je poveo u 20 minutu golom Đorđevića (igrao 56 minuta), koji je konačno dobio šansu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.