SRPSKI DVOJAC NA NOU KAMPU?: Počinje rekonstrukcija u Barseloni

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 10:52

SRPSKI DVOJAC NA NOU KAMPU?: Počinje rekonstrukcija u Barseloni

Klub trenutno proživljava najteži period u ovom veku.

Kako prenose inostrani mediji, Barselona je zainteresovana za dovođenje srpskih internacionalaca Dušana Vlahovića i Nemanje Matića.

Što se tiče Matića, on ove sezone nije standardan u sistemu Olea Gunara Solskjera, ugovor mu ističe na leto 2023. godine, a u ovom trenutku izvesno je da ga neće produžiti.

Pred duel s Gentom u Ligi Konferencija, Partizan danas (17.00) čeka Radnik iz Surdulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ove sezone igra prilično dobro. Uprkos tome, crno-beli su apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnik.

Dok sa druge strane, Vlahović igra fenomenalno u dresu Fjorentinena, na osam nastupa postigao je šest golova, dok briljira i u nacionalnom timu i nalazi se na meti mnogih evropskih velikana. Čini se da će teško uspeti da ga zadrže u Firenci, a nedavno je odbio produženje ugovora što je izazvalo veliku ljutnju u vrhu kluba.

Barselona je trenutno u fazi rekonstrukcije, tako da je malo verovatno da će uspeti da izdvoje sumu novca za koju je procenjen srpski napadač. Matić izgleda kao mnogo realnija opcija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.