SRBIN U JUVENTUSU: Torinezi NUDE 20 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 22:57

SRBIN U JUVENTUSU: Torinezi NUDE 20 miliona evra

Lepo bi bilo da zaigra pored Ronalda.

Juventus iz Torina uveliko pravi planove za prelazni rok, a jedna od meta je i reprezetativac Srbije Nemanja Gudelj.

Kako prenose italijanski mediji, Juventusovo interesovanje za Gudelja počelo je ovog leta, kada je Sevilja u finalu Lige Evrope u Budimpešti savladala milanski Inter (3:2), a navodi se da su crno-beli spremni da na kraju sezone izdvoje 20 miliona evra za obeštećenje.

La Juventus ofrece 20 millones por >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gudeljhttps://t.co/55MRGJVkCW#sevillafc #sevilla #sevillahoy #juventus #juve #gudelj #fichajes

— OrgulloBiri.com 🏆🏆🏆🏆🏆🏆 (@orgullobiri_sfc) November 30, 2020

Gudelj je član Sevilje i ima važeći ugovor do 2023. godine. Pre dolaska u Španiju nastupao je za Bredu, AZ Alkmar, Ajaks i Tijađin i Gvangdžou u Kini, a za reprezentaciju Srbije je odigrao 33 utakmice.

Bilo bi lepo videti srpskog reprezentativca kako igra sa Kristijanom Ronaldom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.