Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN NA CENI: Bivši štoper Zvezde ekspresno postao stub odbrane FCSB

Posle dobrih igara i tri pobede u Ligi Evrope Bogdana Planića čekaju ekstra ponude.

Dva meseca je prošlo od dolaska Bogdana Planića u Bukurešt, a gazda Steaue, poznati Biznismen Điđi Bekali je oduševljen učinkom Srbina.
On već „trlja ruke“ konstatujući za tamošnje medije da će na bivšem štoperu OFK Beograda, Zvezde i Vojvodine zaraditi fascinantnih deset miliona evra.
Najveći klub iz komšiluka već ima devet bodova u Ligi Evrope i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << blizu su da prezime, a pre nekoliko dana u Izraelu je pobeđen Hapoel. Najveće zasluge pripadaju našem defanzivcu, koji je postao ekspresno stub odbrane i ljubimac navijača, a i gazde.
Društvo mu pravi i levi bek Momčilović, a sledeći zadatak im je da ove sezone pokušaju da osvoje prvo mesto u šampionatu, kako bi sledeće sezone ponovo nastupali u Ligi šampiona.
Možda Planić bude samo do juna u FCSB zbog interesovanja drugih većih klubova iz Evrope, a odlazak se pokazao kao pun pogodak na mnogim poljima, kao i obeštećenje od 400.000 evra biće naplaćeno svakako višestruko.
The post SRBIN NA CENI: Bivši štoper Zvezde ekspresno postao stub odbrane FCSB appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.