SRBIN MALO ZA POBEDU: Mitrović ASISTENT u remiju Njukasla (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN MALO ZA POBEDU: Mitrović ASISTENT u remiju Njukasla (VIDEO)

Reprezentativac odigrao odlično.

Aleksandar Mitrović je dobio priliku da zaigra za Njukasl i odmah je iskoristio na najbolji način - asistirao je za gol u remiju protiv Lidsa na domaćem terenu. Svrake su imale u džepu pobedu, vodile su do petog minuta nadoknade, ali su gosti uspeli da izjednače golom Krisa Vuda. Mitrović je odigrao svih 90 minuta za Njukasl, a u 67. je asistirao Džamalu Laselu za, činilo se, pobedonosni gol Svraka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
@#$% by PatsaN4ik

Slaviša Jokanović i Fulam se i dalje grčevito bore za plasman u plej-of. Fulam je kao gost pobedio Norič 3:1 iako je celo drugo poluvreme igrao bez nepromišljenog Krisa Martina, koji je isključen u nadoknadi prvog poluvremena. Fulam je poveo na vreme golom Stefana Johansena u petom minutu, a ključni trenutak se dogodio na startu drugog poluvremena, kada je vođstvo kluba iz Londona sa bele tačke duplirao Tom Karni. Norič je u samoj završnici meča uspeo da smanji rezultat preko Kamerona Džeroma, domaćin je u zavrsnici krenuo na sve ili ništa, ali je onda usledila kazna i gol Flojda Ajitea za konačnih 3:1 za goste. Fulam je sad sedmi, a za šesto mesto će se boriti sa Šefild Vendzejom, Lidsom i Redingom. Tri od te četiri ekipe će u plej-of za popunu Premijer lige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok na Sent Džejms Parku! Vud lutao 95 minuta, a onda sledio srca navijačima Njukasla (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017

Svrake vodile golom Lasela od 65. minuta, ali im to nije bilo dovoljno da dođu do celog plena - 1:1..Kakav šok na Sent Džejms Parku i to u 95. minutu. Njukasl je u poslednjem minutu nadoknade vremena protiv Lidsa ostao bez dva boda, pa je sebi dodatno zakomplikovao situaciju oko plasmana u Premijer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.