SRBIJA TRENIRALA U FINSKOJ: Čekaju se još samo igrači večitih

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 20:12

SRBIJA TRENIRALA U FINSKOJ: Čekaju se još samo igrači večitih

Orlovi će igrati dve utakmice u Espu.

Košarkaška reprezentacija Srbije na čelu sa selektorom Igorom Kokoškovim, okučila se u finskom Espu za drzugi kvalifikacioni prozor za plasman na Evropsko prvenstvo.

Orlovima su se u poneddeljak pridružili Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Dejan Kravić, Stefan Pot, Dalibor Ilić, Marko Jeremić, Dragan Apić, Jovan Novak i Stefan Peno, dok danas pristižu igrači Crvene zvezde i Partizana koji su juče igrali večiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << derbi - Boriša Simanić, Marko Simonović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac i Nemanja Dangubić.

"Orlovi" 🇷🇸 na treningu u Espu!#EuroBasket2022 pic.twitter.com/o0C8R7UGlb

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) November 24, 2020

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

O ovom kvalifikacionom prozoru Orlovi će u Finskoj odfigrati dve utakmice. Prvi meč Srbija će igrati protiv reprezentacije Švajcvarske u subotu 28. novembra od 15.30 časova, dok će dsva dana kasnije Orlovi igrati protiv domačina prozora Finske od 18 časova. U dosadašnja dva kola Orlovi imaju polovičan učinak, pošto su savladali Finsku upravo u Espu, a zatim u Beogradu izgubili od Gruzije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.