SRBIJA JE NA SP: U Beogradu se OVAKO slavilo (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2017, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA JE NA SP: U Beogradu se OVAKO slavilo (VIDEO+FOTO)

Žurka u centru grada.

Srbija će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine. Orlovi su u odlučujućoj utakmici za direktan odlazak na Mondijal savladali u Beogradu na stadionu ''Rajko Mitić'' selekciju Gruzije sa 1:0 golom Aleksandra Prijovića u 74. minutu.

SRBI SU U MODI: Junajted, Zenit i Le Talek odali počast ORLOVIMA (FOTO)

Prijović: Kao dete sam sanjao ovaj gol!

Samo nekoliko trenutaka pošto je sudija iz Poljske Pavel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gil označio kraj meča, igrači Srbije započeli su veliko slavlje na terenu dok su isto učinili navijači na tribinama stadiona ''Rajko Mitić''. Ubrzo su centralne ulice u Beogradu bile preplavljene navijačima koji su proslavljali plasman Orlova na Svetsko prvenstvo.

Uz zvuke automobilskih sirena i skandiranje ''Srbija, Srbija'' mnogobrojni četvorotočkaši kružoili su centralnim ulicama slaveći veliki uspeh Orlova pod selektorskom palicom Slavoljuba Muslina. Kao što obično biva, žurka nije mogla da prođe ni bez pirotehničkih sredstava jer su Orlovi to zaslužili.

NIKAD VEĆA LUDNICA NA TVITERU: Urnebesno slavlje navijača Orlova, neki spominju suze i lekare (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.