SRBI VLADAJU ARABIJOM: Mitrović ASISTIRAO, Sergej ZATRESAO mrežu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 19:09

SRBI VLADAJU ARABIJOM: Mitrović ASISTIRAO, Sergej ZATRESAO mrežu (VIDEO)

Sjajna akcija...

Fudbaleri Al Hilala igraju protiv Al Etifaka meč 21. kola Premijer lige u Saudsijkoj Arabiji. U prvom poluvremenu imaju dva gola prednosti.

Kapitanlnu prednost su stekli zahvaljujući Sergeju, koji je postigao pogodak za vođstvo, a potom se u strelce upisao i Salem Al Davsari, koji je "zatresao mrežu" na asistenciju Aleksandra Mitrovića.

Sergeju je to deveti pogodak ove sezone u Premijer ligi Saudijske Arabije. Do pogotka je stigao glavom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle kornera.

Portugalac Ruben Neves je namestio loptu u uglu, odlično centrirao, a na pravom mestu se postavio Milinković-Savić, koji je precizno gađao i pogodio mrežu Brazilca Paula Viktora za 1:0.

Pogledajte kako je to izgledalo:

شاهد اعادة هدف سافيتش كامل مع الاعادات

📽️- تابع الحساب الأساسي : @AZiiHD pic.twitter.com/hcQENnbDCJ

— بـيـت | ALHILAL (@AlhilalBayt) February 26, 2024

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.