SRBI SU U MODI: Junajted, Zenit i Le Talek odali počast ORLOVIMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI SU U MODI: Junajted, Zenit i Le Talek odali počast ORLOVIMA (FOTO)

Veliki uspeh izabranika Slavoljuba Muslina.

Plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiji izazvao je veliki odjek i u nama prijateljskoj zemlji, u kojoj će se održati Mondijal od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

Zenit iz Sankt Peterburga, klub za koji igra kapiten Srbije Branislav Ivanović, poslao je čestitku svom igraču i „Orlovima“.

- Čestitamo selekciji Srbije i Branislavu Ivanoviću na plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji – objavio je Zenit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru.

Мы поздравляем сборную Сербии @FSSrbije и Бранислава Ивановича с выходом на чемпионат мира в России! 🇷🇸 pic.twitter.com/HOvek46nVS

— ФК «Зенит» (@zenit_spb) October 9, 2017

Oglasio se i Mančester junajted.

- Nemanja Matić je poslednja zvezda našeg kluba koji je pomogao svojoj zemlji da se plasira na Svetsko prvenstvo – objavili su „crveni đavoli“.

Nemanja Matic is the latest #MUFC star to help his country qualify for the 2018 World Cup finals. Full story: https://t.co/4u7bxJTqLf pic.twitter.com/DbJxX69F6I

— Manchester United (@ManUtd) October 9, 2017

Zanimljivo, društvene mreže su se usijale i zbog tvita defanzivca Crvene zvezde Damijana Le Taleka. Francuz je bio kratak i jasan.

- Bravo Srbijo – poentirao je Le Talek.

Bravooooo la Serbie 👏🏻👏🏻👏🏻 #worldcup #russia 👍🏻⚽️

— Damien Le Tallec (@letallecdamien) October 9, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.