SRBI GA OBOŽAVAJU: Posle OVOGA, Fedora će još više voleti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI GA OBOŽAVAJU: Posle OVOGA, Fedora će još više voleti (VIDEO)

Ruskom borcu zima ne može ništa.

Fedor Emeljanenko legendarni je MMA borac koji je bio neprikosnoven i to ostao u jednom od najžešćih sportova na svetu. Mnogo njih se pitalo zbog čega je Rus nedodirljiv u oktagonu i kako to da nijedan protivnik nije mogao da mu parira.

DOMINACIJA: Srbija prva na svetu u obe konkurencije

LJUBOMIR OBRADOVIĆ: Nisam zadovoljan rezultatom (FOTO)

Tek nekoliko godina po njegovom povlačenju otkriven je jedandetalj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je vezan za njegove uspehe. Emeljanenko voli da se kupa u zaleđenim ruskim rekama, a na taj način je tokom cele karijere skupljao snagu i očvrsnuo svoje telo i duh.

Interesantno je da su ga Srbi snimali prilikom ulasak u vodu, dok su oni sa strane stajali i propisno se smrzavali. Komentarisali su kako je Rus hrabar, a on se našailo na račun snimatelja peckajući ga da nije dovoljno hrabar da uradi isto što i on. Rus je popularan u Srbiji zbog načina na koji je ulazio u oktagon jer je često tražio da prilikom ulasak u dvoranu budu puštane srpske patriotske pesme, a često je i isticao da poštuje Srbiju i njenu istoriju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.