SRAMOTA JE ŠTA SMO RADILI MARADONI: Maldini ne može da oprosti sebi - Tukli smo ga

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 18:07

SRAMOTA JE ŠTA SMO RADILI MARADONI: Maldini ne može da oprosti sebi - "Tukli smo ga"

Kada jedan od najvećih defanzivaca ovo kaže, to stvarno vredi.

Dijego Armando Maradona je bio igrač kakav se retko viđa, a vrlo je moguće da nikada nije bilo takvog talenta u istoriji fudbala. Bilo je gotovo nemoguće čuvati ga, a to kakav je majstor su na svojoj koži osetili mnogi timovi.

Posle njegove smrti ceo svet ga oplakuje, a anegdote iz karijere opet pokazuju koliko je bio veliki. Jedan od najboljih defanzivaca ikada Paolo Maldini priznao je da je Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio neuhvatljiv.

- Niste mogli da ga ulovite. Sedeo sam kraj njega na dodeli nagrada u Kući slavnih Serie A gde su prikazivali neke naše zajedničke video-snimke. Uvek sam smatrao da sam prilično korektan defanzivac, ali moram priznati da sam u tim nekim situacijama pravio užasne prekršaje na njemu. Bilo je to zato jer je uvek predvidio šta ću da uradim, pa sam zato kasnio - ispričao je Maldini.

Andrea Trinikeri sjajno „gura“ s Bajernom u Evroligi, a vačeras (20.00) ima priliku da protiv Panatinaikosa u Atini zabeleži osmu pobedu u 11. utakmici. Kvota na dvojku je 2,15, dok je kec 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos – Bajern.

On je priznao da nije bio ponosan nekim stvarima koje je radio kako bi zaustavio neverovatnog Argentinca.

- Dijego je bio prebrz i tukli su ga tokom cele karijere svaku utakmicu. Osetio sam se posramljeno i izvinio mu se nakon tog video-snimka. Tada sam shvatio više nego ikada koliko je brzo kontrolisao loptu i menjao smer. Bio je zaista izvanredan - ispričao je Maldini.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, prelepa sestra Jelene Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.