SPREMITE SE ZA ŠOU: Šekijev unuk u Premijer ligi Engleske

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 16:56

SPREMITE SE ZA ŠOU: Šekijev unuk u Premijer ligi Engleske

Potpisao.

Švajcarski fudbaler Kristijan Šekularac, unuk rođenog brata čuvenog fudbalera Crvene zvezde Dragoslava Šekularca, potpisao je za Fulam.

Mladi 18-godišnji vezni igrač rođen je u Londonu, ali se sa porodicom kao dete preselio u Švajcarsku, gde je i počeo da igra fudbal.

Njegov deda Mirko je rođeni brat čuvenog "Šekija", druge Zvezdine zvezde.

Welcome aboard, Kristian! 🤝

The Swiss international will join up with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Steve Wigley's Under-21 side from Juventus. 🇨🇭#FFC

Dragoslav Šekularac— Fulham Football Club (@FulhamFC) July 5, 2022

https://drugacije.srbijadanas.com/u-istom-danu-dvojac-potpisao-za-zvezdu...Šekularac je prošlu sezonu proveo u mladom timu Juventusa, a u Fulamu će igrati sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem.

Šekularac će za početak igrati za mladi tim Fulama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.