SPREMAN JE ZA SALAHA: Ben zna kako TREBA igrati u srcu ENFILDA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN JE ZA SALAHA: Ben zna kako TREBA igrati u srcu ENFILDA! (FOTO)

Napadač crveno-belih zna kakva je atmosferu na stadionu Redsa.

Napadač crveno-belih El Fardu Ben, pred gostovanje Crvene zvezde u sredu Liverpulu, istakao je da vrlo dobro zna kvalitet igrača Redsa, ali samo atmosferu na Enfildu.

- Znamo kako igraju mislim da ćemo igrati mnogo bolje nego u Parizu. Moramo da se fokusiramo i na prvenstvo i nastavimo sa pobedama. Igraju mnogo dobro kod kuće. Nemamo šta da izgubimo idemo da igramo fudbal i pokušamo da ih iznenadimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fokusiran sam na svoju partiju... Oni su dobar tim, imaju mnogo kvalitetnih pojedinaca, Mane ne igra sigurno da nam je olakšavajuća okolnost, ali me ne bi iznenadilo da bude spreman- rekao je Ben.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.