SPREMA SE TRAMPA LETA: Vlahović napušta Juve i stiže u Premijer ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 21:24

SPREMA SE TRAMPA LETA: Vlahović napušta Juve i stiže u Premijer ligu

Kontakti su uspostavljeni.

Srpski napadač Dušan Vlahović na izlaznim je vratima torinskog Juventusa, a prema pisanju novinara Đanluke Di Marcija njegova naredna destinacija bi mogao da bude Čelsi.

Plavci žele da se otarase Romelua Lukakua, a u pitanju bi bila trampa u kojoj bi Belgijanac otišao put Torina, dok bi Vlahović obukao plavi dres.

. @juventusfc, il @ChelseaFC ha aperto a #Vlahovic come contropartita per #Lukaku https://t.co/KWdsTYgdVf
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 31, 2023

Još uvek nije došlo do dogovora što se tiče finansija, ali ne bi bilo iznenađenje da do transfera dođe pošto je Lukaku nepoželjan u Londonu, a Dušan, očito, nezadovoljan u Torinu.

Vlahović je prethodne sezone na 27 utakmica postigao deset golova. Sa druge strane, Lukaku je na pozajmici u Interu zabeležio 10 golova i šest asistencija na 25 mečeva.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.