SPORT: Karadžić nudio ostavku!?

Izvor: B92, Beta, 17.Okt.2010, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT: Karadžić nudio ostavku!?

Beogradski list "Sport" prenosi u izdanju od nedelje da je predsednik FSS Tomislav Karadžić nudio ostavku na sednici Izvršnog odbora u petak.

"Možda je najbolje da u ovom trenutku podnesem ostavku", rekao je Karadžić pogođen svim što se dešavalo minulih dana, posebno zbog divljanja huligana.

Potpredsednici FSS Dragoljub Vukadinović, Ivan Ćurković, Branimir Babarogić i Dragan Đorđević bili su u čudu.

Iznenađen je bio i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << generalni sekretar Saveza Zoran Laković. Neizvesnos nije dugo trajala jer su svi članovi IO FSS bili protiv toga.

Odlazak prvog čoveka srpskog fudbala u ovom trenutku bio bi znak da su huligani i rušitelji fudbala pobedili, Tek bi tada nastao haos u fudbalskoj organizaciji, piše „Sport".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPORT: Karadžić nudio ostavku!?

Izvor: Šumadija Press, 17.Okt.2010

Beogradski list „Sport“ javlja da je predsednik FSS Tomislav Karadžić nudio ostavku na sednici Izvršnog odbora u petak.

Nastavak na Šumadija Press...

Tole hteo da podnese ostavku!?

Izvor: S media, 17.Okt.2010

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, u jednom trenutku tokom vanrednog sastanka Izvršnog odbora te organizacije predložio je podnošenje ostavke...- Možda je najbolje u ovom trenutku da podnesem ostavku - rekao je Karadžić ostalim članovima komisije, saznaje list "Sport"...Bogdanov:...

Nastavak na S media...

Karadžić nudio ostavku, FSS odbio?!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2010

Beogradski list "Sport" prenosi u izdanju od nedelje da je predsednik FSS Tomislav Karadžić ponudio ostavku na sednici Izvršnog odbora u petak, ali su članovi Izvršnog odbora odbili taj predlog..."Možda je najbolje da u ovom trenutku podnesem ostavku", rekao je Tomislav Karadžić pogođen svim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Karadžić u policiji: Za sve su krivi kriminalci koji drže fudbalere!

Izvor: Press, 17.Okt.2010

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić prošle nedelje je na sastancima sa čelnicima srpske policije rekao da iza divljanja huligana u Đenovi stoje „kriminalci koji drže fudbalere", saznaje Press .Karadžić nije imenovao nikoga konkretnog,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.