SPOLSTRA: Batler i Adebajo su pogonsko gorivo Majamija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:54

SPOLSTRA: Batler i Adebajo su pogonsko gorivo Majamija

Strateg Majamija prezadovoljan.

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je nakon meča sa Bostonom da su Bam Adebajo i Džimi Batler pogonsko gorivo njegove ekipe.

Košarkaši Majamija poveli su sa 3:0 u pobedama u finalnoj seriji Istočne konferencije, pošto su pobedili ekipu Bostona rezultatom 128:102.

- Džimi i Bam su pogonsko gorivo. Oni pune ove mlađe momke samopouzdanjem. I znaju da oni moraju da imaju uticaja na sve u ekipi, sve vreme. Želite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da tim momcima ulijete nadu i da uživate u uspehu nekog drugog, a za to je potrebna emocionalna stabilnost. Tu je mnogo pritiska i ti glasovi iz vas izbijaju na različite načine - istakao je Spolstra.

Dodaje da je bitnu ulogu imao i Gejb Vinsent.

- U pitanju su njegova samouverenost i agresivnost. I čitanje igre. Imao je izuzetan uticaj i u protekloj utakmici, a posebno u ovoj. U jednoj utakmici imao je četiri poena, sada 29. Takođe ima i tu emotivnu stabilnost, on vidi pored sebe igrače kao što su Batler ili Adebajo, koji su savršeni modeli i kao mlad igrač zna da je sve u tome da ima uticaja i da je stvar u pobeđivanju i pravoj igri na obe strane terena - zaključio je Spolstra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.