SPEKTAKL U NAJAVI: Snovi Delija POSTAJU stvarnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U NAJAVI: Snovi Delija POSTAJU stvarnost (FOTO)

Već dugo se radi na tome.

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović je u opširnom intervjuu za portal ''redstarbelgrade.info'' govorio o brojnim temama kada je u pitanju srpski predstavnik u Evroligi. U iščekivanju prestojeća dva evroligaška meča protiv Reala i CSKA, prvi čovek kluba je nagovestio i neke još veće spektakle koji bi mogli da se dogode u narednim godinama, a koji će sigurno obradovati navijače

DELIJE, POSLUŠAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVO: Dženkins iskreno o Beogradu i Zvezdi (VIDEO)

Čović ne krije da se u Zvezdi ''intenzivno radi'' na organizovanju mečeva sa NBA klubovima u predsezoni. Ono što bi bilo najspektakularnije u celoj priči jeste eventualni dolazak nekog od NBA ligaša u Beograd, na utakmicu sa Zvezdom.

STRAH ILI NEŠTO DRUGO: Trener Reala dao OVAKVU izjavu pred gostovanje Zvezdi (FOTO)

 - To je jedna jako interesantna ideja za nas i mi smo još prošle godine počeli da intenzivno radimo na tim turnejama, kako da Zvezda gostuje u SAD, tako i da neki od NBA klubova dođe u Beograd. Za realizaciju tog projekta potrebno je tri do pet godina. NBA klubovi imaju definisan raspored po pet godina unapred. To su ozbiljno organizovane mašinerije - objašnjava Čović, a iz ovoga sledi zaključak da bi takav spektakl mogao da se očekuje do 2020. godine.

SAD SU STVARI JASNIJE: Evo KAKVU je povredu doživeo Simanić (FOTO)

Uporedo sa pokušajima da se organizuje meč sa NBA ligašima, radi se i na mečevima sa ekipama sa još dva kontinenta.

 - Radimo i na Zvezdinim gostovanjima u Kini i Australiji jer su to takođe ogromna i bogata tržišta. Smatram da je Kina obećana zemlja što se tiče sporta i košarke. Moguće je da ćemo na tom polju delovati brže u odnosu na Ameriku - konstatovao je Čović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.