SPEKTAKL U NAJAVI: Džošua boksuje na stadionu Totinhema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL U NAJAVI: Džošua boksuje na stadionu Totinhema!

Izazivač iskusni Bugarin.

Britanski bokser Entoni Džošua i Bugarin Kubrat Pulev u ring će ući 20. juna, a borba će biti održana na stadionu Totenhema u Londonu, prenosi BoxingScene.

Džošua je povratio u svoje vlasništvo šampionske pojaseve superteške kategorije u IBF, WBA, WBO i IBO verzijama pobedom nad Endijem Ruisom Juniorom u oktobru prošle godine, a sve do danas bilo je neizvesno ime njegovog sledećeg protivnika. Ipak, pošto je organizacija IBF dala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << britanskoj superzvezdi rok do 3. marta da prihvati duel sa obaveznim izazivačem, Bugarinom Kubratom Pulevim, isti dan pojavila se informacija da su se timovi dvojice boksera dogovorili. U suprotnom, pojas bi bio upražnjen jee šampion ne bi uspeo da odgovori na obavezan meč sa izazivačem.

Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev set for June 20 in London: report https://t.co/6sjHUosEVq

— TheFanSource🗣📰 (@FanSourceNews) February 28, 2020

30-godišnji britanac je posle sjajne amaterske karijere, koju je okrunio zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama u Londonu, u profesionalnim mečevima do danas je imao skor od 23 pobede i jednog poraza. Jedini neuspeh došao je u junu 2019. godine kada je u velikom iznenađenju bolji bio Amerikanac meksičkog porekla Endi Ruis Junior.

Kubrat Pulev ima 38 godina, a jedini poraz u 29 profesionalnih mečeva doživeo je od Vladimira Klička nokautom 2014. godine.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.