SPEKTAKL U JUŽNOJ AMERICI: Mesi na Suareza

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:40

SPEKTAKL U JUŽNOJ AMERICI: Mesi na Suareza

Meč je na programu u subotu u dva časa po srednjeevropskom vremenu.

Vreme je za spektakl. Argentina i Urugvaj odmeriće snage u noći između petka i subote na „Kop Amerika“.

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s tvrdim Urugvajcima. Biće to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

Stari rivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sličnom raspoloženju dočekuje meč u Braziliji. „Gaučosi“ su remizirali na startu turnira sa Čileom (1:1), a imaju tri uzastopna nerešena ishoda u zvaničnim utakmicama. „Urusi“ su bili slobodni u prvom kolu, a u poslednjih pet zvaničnih utakmica imaju po dva poraza i nerešena rezultata.

Posebnu zanimljivost meču u Braziliji daje podatak da će Argentinu predvoditi Lionel Mesi, a Urugvaj Luis Suarez. Bivši saigrači iz Barselone i dobri prijatelji nastaviće bitku iz La Lige, koju je minule sezone dobio Urugvajac osvajanjem šampionata Španije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.