SPEKTAKL PREKO BARE: Poznato kada Mesi debituje za Inter

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 09:58

SPEKTAKL PREKO BARE: Poznato kada Mesi debituje za Inter

Brže nego što se očekivalo.

Vlasnik Intera iz Majamija Horhe Mas otkrio je kada će debitovati Lionel Mesi u dresu tima iz Floride.

To će biti 21. jula i to protiv meksičkog Kruz Azula u Liga kupu, severnoameričkom takmičenju koje zajednički organizuju Severnoamerička liga (MLS) i Meksička federacija.

Mesi je 7. juna objavio da će karijeru nastaviti u Majamiju, posle dve godine provedene u Pari Sen Žermenu.

Američki mediji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preneli da će Argentinac sa Majamijem potpisati ugovor na dve i po godine vredan 55 miliona evra.

Doskorašnjeg fudbalera Pari Sen Žermena pored toga očekuje procenat od prodaje televizijskih prava MLS lige na Epl uređajima. Dobiće i deo od prodaje njegovih dresova u Interu iz Majamija, što će direktno da plaća Adidas. Mesi će, takođe, da dobije mogućnost kupovine akcija kluba kad bude odlučio da završi igračku karijeru.

To znači, da će omaleni Argentinac u krajnjem zbiru zaraditi i više od 500 miliona evra po sezoni.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.